Thursday, March 29, 2012

Hiihtoretki, lumiluola ja moottorikelkkailua!


Tämän viikonlopun teemana oli ULKOILU!

Lauantaina hiihdettiin lähimaaston reiteillä hyvissä olosuhteissa: pari astetta pakkasta ja hiljainen metsä! Vauhtia ei pidetty liikaa ja taukokin pidettiin. :)


Kuuset ovat täällä paikoin kärsineen näköisiä, ikiroudan vuoksi.


Luntakin piisaa vielä!


Julien heitti keppiä Lolalle, ja Lolahan haki. Hakisi hamaan yöhön asti!
Lauantaiyö oli jännittävä! Kaivettiin nimittäin lumiluola pihalle ja päätettiin testata taitoja mahdollisia seuraavia seikkailuja varten.

Lainapatjat, varavaatteet ja makuupussit kainalossa suunnattiin siis illalla luolaan. Julien, tokakertalainen kuorsasi ennenkuin Piia ehti kömpiä makuupussiin. Piia, ensikertalainen, oli kylmissään jonkin aikaa mutta lisävaatteilla ja extrapatjalla homma sujui. Tosi mukava kokemus, ja jos lapset tai lämmennyt sää ei tuhoa luolaa, mennään nukkumaan sinne uudestaan!
Sunnuntai-iltapäivällä lähdettiin moottorikelkka-ajelulle Colorado Creek -mökille. Kerry ja kaverinsa Sandra kulkivat koiravaljakoilla ja me johdettiin joukkoa kuljettaen vettä, polttopuita ja heinää.

Reitti mökille oli todella kaunis, täydellinen koiravaljakko- ja myös moottorikelkka retkille. Paljon kurveja, paljon ala- ja ylämäkiä ja kauniita maisemia. Mökille oli matkaa suunnilleen 13 mailia (20 kilsaa) ja koirat taittoivat matkan hyvää vauhtia. Mökille päästessä ensin huollettiin koirat: heinää makuualustaksi, ruokaa ja keksiäkin palkaksi. Sitten huollettiin ihmiset: mökki lämpiämään, juustoa, keksejä, suklaata ja muuta pientä naposteltavaa. Hyvien juttujen jälkeen me suunnattiin takaisin omalle mökille ja Kerry ja Sandra jäivät yöksi.Taivas oli selkeä ja aurinko laski kukkuloilla, joten värit olivat mahtavat ja mikäs siinä oli ajellessa metsän ja tundra-alueitten läpi. :)

Koiravaljakot

Ja koiria :)


Marlin

SamProntoRay
Melekein kuin iskan Skidoo! :D

 Matka takaisin kotiin...

Siinäpä oli ulkoiluviikonloppu pähkinänkuoressa. Ensi viikonloppuna taas koirakisailua Pleasant Valleyssa, jossa pidetään kauden lopettajaiset. Siellä nähdään! :D


Vähän pomppuinen video, mutta video kuitenkin :D

No comments:

Post a Comment