Wednesday, June 27, 2012

Vierailu Team Tsuga Siberians -kenneliin

Sunnuntaita odotettiin siis innolla, ja miksikö? No, Mike ja Sue Ellis olivat kutsuneet meidät kylään kenneliinsä. He molemmat ovat kuuluisia koiravaljakkokisaajia ja kasvattavat nimenomaan siperiahuskyja. Varsinkin Mike on kunnostautunut haastavassa Yukon Quest –kisassa, jossa kuljetaan yli 1500 km Alaskan ja Yukonin niemimaan halki koiravaljakolla hyvin ankarissa olosuhteissa. Me seurattiin hänen kisaansa viime vuonna ja oli suuri kunnia päästä tapaamaan nämä kaksi musheria ja heidän koiransa.Aamiaisen jälkeen siis suunnattiin kohti Team Tsuga Siberian –kenneliä, joka sijaitsi vain muutaman mailin päässä meiltä. Siellä vierähtikin useampi tunti koiriin tutustuen ja niitä kuvaten, ja Miken ja Suen kanssa jutellen. Heidän intohimonsa koiria kohtaan näkyy koirien silminnähden hyvänä kohteluna ja molemmin puolisena kunnioituksena. Heidän huskinsa ovat iloisia ja vauhdikkaita, ja selvästi oman luonteen omaavia, mutta myös peruskäskyt tietäviä ja kaikki tykkäsivät rapsutuksista ja halusivat huomiota.Sue Ellis


Mike EllisPaikalla oli myös kuusi kuuden viikon ikäistä pentua. Siis melkoisia sydämen valloittajia!
Meille kokemus oli mieletön, taas kerran päästiin Hollywoodiin! Ja samalla opittiin paljon, ja kyseltiin paljon. Toivottavasti Miken ja Suen tiimit pärjäävät hyvin ensi kauden kisoissa, varsinkin, kun Mike sai kunnian kisata myös Iditarodissa ensi vuonna. Toivomme myös, että voisimme auttaa kaikin puolin kauden onnistumisessa. Näistä Siperian hännän heiluttajista kun ei saa tarpeekseen! Kiitos Mike ja Sue!

Jos pääsit tänne asti, on varmaa, etta tykkäät koirista! :)
Jos haluat seurata Miken ja Suen seuraavaa koirakautta, voit vierailla osoitteessa http://www.teamtsuga.com/sponsors.html.
Heidän blogiaan voi seurata osoitteessa http://teamtsuga.blogspot.com/

Hyvä Team Tsuga Siberian!!

No comments:

Post a Comment