Friday, March 29, 2013

Jäähyväiset SNAP:lle

Tänään oli viimeinen päivä, kun voi sanoa olevansa Fairbanksin yliopiston, tarkemmin SNAP:n leivissä. Vuosi hurahti ohi nopeampaa kuin ikinä olisi voinut kuvitella.

Vuoden aikana meille annettiin uskomaton mahdollisuus oppia uutta. Omaksua uusia taitoja ja vahvistaa vanhoja. Tehdä töitä itsenäisesti. Ja ryhmässä. Tehdä töitä mielenkiintoisissa projekteissa. Lahjakkaiden ihmisten kanssa. Käydä lentämässä ja jokea laskemassa.

Oli todellinen onnenpotku saada pesti SNAP:sta, joka on kansallisesti korkealle arvostettu ilmastonmuutosta tutkiva instituutti ja olo on melkoisen ylpeä, kun tämän paikan työtodistus ojennetaan mukaan. Unelmien täyttymys!

Eilen juhlittiin nyyttärihengessä läksiäisiä ja naposteltiin lounasta jäähyväisten lomassa. Oli hienoa nähdä koko työporukka vielä viimeistä kertaa. Suuri kiitos hienoista työkokemuksista kuuluu tälle porukalle, joilta eivät tuki eikä neuvot loppuneet. Mukava oli töihin tulla joka päivä ja tuntui, että meidänkin panosta arvostettiin kovasti.

Nyt on työpöytä puhdistettu ja seuraavaksi suljetaan kone. Ja lähdetään muuten lomalle. Kuuden kuukauden lomalle. Saa olla kateellinen!

2 comments:

  1. Ollaan kateellisia!! :D Heihei SNAP, tervetuloa Kanada.. :)

    ReplyDelete