Thursday, January 17, 2013

Koirakisoja

Viime viikonloppuna Two Riversissä järjestettiin koirakisat, johon me osallistuttiin vapaaehtoisina apulaisina. Lähtö tapahtui meidän kyläkaupalta ja noin 160 km pituinen reitti kulki ympäri Two Riversin metsiä ja mäkiä ja jonkin matkaa myös Chena-jokea pitkin.


Ennen kisan alkua Piia autteli kisan järjestäjiä paperihommissa ja Julien ohjasi autoja parkkialueella. Kisaan osallistui 10 tiimiä, joten kovaa ruuhkaa ei kaupalle syntynyt, mutta mukavasti porukkaa kuitenkin.Startin jälkeen auteltiin tienylityspaikoissa ja valokuvattiin tiimejä kisareitin varrelta. 

 

 

  
 
 
 
 
 


Sunnuntaina käytiin meidän oman tiimin kanssa kahden tunnin lenkki takapihalla nousevan kukkulan takana. Reitti oli hieno kumpuilevine maastoineen ja koko tiimi nautti ajelusta.

Kovia pakkasia ei olla koettu sitten joululoman alun, ja tämän viikon alussa alkoi vieläpä sataa vettä. Tiet olivat niin liukkaat, että koulut suljettiin päiväksi. Alaskassa siis suljetaan koulujen ovet, kun kelit käy liian lämpimiksi! Hyvin selvittiin töihin, vaikka tiellä piti vähän luistellakin.No comments:

Post a Comment