Wednesday, September 26, 2012

Autoreissu Eagle Summitille


 
Luvassa lisää syysvärejä Alaskasta...
Kun Julien oli vihdoin toipunut Ranskan matkan aikaerosta, päätettiin matkata autolla Steesen valtatietä pitkin kohti Eagle Summittia. Sama reissu tehtiin keväällä, ja nyt haluttiinkin nähdä samat maisemat syksyn väreissä. Chatanika-joki seurailee valtatietä jonkin matkaa ja me pysähdyttiin useaan otteeseen ottamaan kuvia ja nauttimaan iltapäivän auringosta. Joessa näytti olevan runsaasti myös kaloja. Julienin harmiksi kalastusluvat ovat täällä aika kalliita...  

 

Kukkulat valtatien ympärillä näyttivät komeilta, ja väreihin loi vaihtelevuutta metsäpalojen jäljiltä mustat puunrungot ja väliin pistävät keltalehtiset koivut.


Lopulta Eagle Summitilla nähtiin lunta!! Talvi on siis tulossa, eikä ensilunta tarvitse varmaan kauaa kotonakaan odottaa. Lumessa hyppely muistutteli mukavasti, ettei Alaskan talvessa välttämättä pärjää Conversen tennareilla... Lumi loi kukkuloille mukavan tunnelman ja huomattiin, että kyllä sitä talven tuloa jo odottaa, vaikka syksy täällä mukavaa aikaa onkin.

Yö vietettiin joen varrella ja nuotiokin laitettiin pystyyn. Liekit lämmitti mukavasti, samalla kun nautittiin Ranskan suklaatuliaisia. Helppo oli nautiskella. Subaru oli edelleen Julienilla vähän liian lyhyt, jotta nukkuminen sujuisi ilman asennon vaihtoja aika-ajoin, mutta kyllä se kelpo peli on tämmösille retkille!No comments:

Post a Comment