Thursday, September 13, 2012

Syksy on täällä, ja niin ollaan mekin!

 
Eli syyskelejä pitelee Alaskan mailla!
 
Niinpä kasvimaa alkaa olla koluttu ja kasvikset, joita ei ehditty syödä ennen yöpakkasia, säilöttiin vierasmökkiin. Edelleen joka päivä saadaan silti nauttia kelpo annos oman maan makuja, mikä helpottaa pimeneviä ja viileneviä iltoja.
 
 
 
 
 

 
Kuukausi sitten talveen valmistauduttiin poimimalla mustikoita Kerryn kanssa. Laji on täällä eri kuin Suomessa, mutta yhtä maukas kuitenkin. Mustikoita oli paikoitellen erittäin runsaasti, ja me saatiinkiin vajaan 40 litran kokonaissaalis tältä syksyltä. Eiköhän talvellakin saada siis nauttia kesän makuja.

 
 
 
Päivät siis lyhenee ja yöt viilenee. Vaatekerroksia tarvitaan siis yhä useampi ja otsalamppu kuuluu olennaisena osana asustukseen. Syksy tuo myös tullessaan kauniita kuulaita aamuja, joista voi vaikkapa nauttia matkalla töihin.
 
 
 
 
Ja mitä on syksy, jollei täynnä ruskan värejä! Mukava on seurata luonnon valmistautumista talveen, värien vaihtumista ja nauttia kauniista maisemista.
 
 
Kotona...
 Ja Chena Hot Springs -tien varrella...

 
 
 


Viime viikolla meillä oli useita syitä juhlaan. Evie täytti 7 vuotta ja sitä juhlittiin vieraiden kanssa lauantaina. Tarjolla oli vuohiburgereita, kasviksia takapihalta, ja kahdenlaista kakkua. Hyvin maistui!Suurin juhlan aihe oli tietenkin se,
että meidän molempien viisumeille saatiin jatkoa,
joten täällä jatkuu seikkailut ensi huhtikuuhun asti!!!
 Pysykää siis kuulolla, blogille on luvassa jatkoa.

Aurinkoista syksyä, toivottelee kaksi onnellista Alaskasta! :D No comments:

Post a Comment